Alle categorieën

Over ons

Home > Over ons

Shanghai Hejing Plastic Product Co., Ltd is gevestigd in Pudong New District, Shanghai, China. Het is een professionele fabrikant van verpakkingscontainers voor cosmetica en al 20 jaar een toonaangevende leverancier van schoonheidsverpakkingsoplossingen in China. Nu heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een schaal van 20,000 vierkante meter moderne fabriek met meer dan 300 medewerkers. Het heeft de meest geavanceerde machines voor gieten, spuitgieten, flessenblazen, automatische zijdedruk, hot stamping, labeling en coating etc. geïntroduceerd. Het bedrijf is gecertificeerd met ISO-9001-systemen.

Het productassortiment van het bedrijf varieert van cosmeticaverpakkingen, farmaceutische verpakkingen en voedselverpakkingen enz. De belangrijkste producten zijn plastic flessen, flessen zonder lucht, druppelflessen, crèmepotjes, doppen, pompen en make-upcontainers enz. Het is toegewijd aan het leveren van uitgebreide verpakkingsoplossingen voor haar klanten over de hele wereld. Het product is geëxporteerd naar Hongkong, Japan, Korea, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Oceanië, Europa en Amerika. Het bedrijf heeft ook zijn eigen pigmentproductielijnen die snelle kleurafstemmingsservices voor klanten kunnen leveren.

We hebben een goede reputatie opgebouwd bij onze klanten met ons product van goede kwaliteit, strikt en efficiënt beheer, creatief productontwerp en uitstekende service.

We streven ernaar om onze klanten een superieur product te bieden op basis van voortdurende productinnovatie en R&D-investeringen. Ons hele team is altijd toegewijd om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen en om op lange termijn de meest betrouwbare partner van onze klanten te worden. Welkom bij contact bij ons als u een vereiste heeft.


Versturen Verpakking

Op zoek naar oplossingen voor uw schoonheidsverpakkingen die voldoen aan uw merk- en duurzaamheidseisen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze verpakkingsexperts.