Alle categorieën

Bedrijfsprofiel

Home > Over ons > Bedrijfsprofiel

Shanghai Hejing Plastic Product Co., Ltd is gevestigd in Pudong New District, Shanghai, China. Het is een professionele fabrikant van verpakkingscontainers voor cosmetica en al 20 jaar een toonaangevende leverancier van schoonheidsverpakkingsoplossingen in China. Nu heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een schaal van 20,000 vierkante meter moderne fabriek met meer dan 300 medewerkers. Het heeft de meest geavanceerde machines voor gieten, spuitgieten, flessenblazen, automatische zijdedruk, hot stamping, labeling en coating etc. geïntroduceerd. Het bedrijf is gecertificeerd met ISO-9001-systemen.

Het productassortiment van het bedrijf varieert van cosmeticaverpakkingen, farmaceutische verpakkingen en voedselverpakkingen enz. De belangrijkste producten zijn plastic flessen, flessen zonder lucht, druppelflessen, crèmepotjes, doppen, pompen en make-upcontainers enz. Het is toegewijd aan het leveren van uitgebreide verpakkingsoplossingen voor haar klanten over de hele wereld. Het product is geëxporteerd naar Hongkong, Japan, Korea, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten, Oceanië, Europa en Amerika. Het bedrijf heeft ook zijn eigen pigmentproductielijnen die snelle kleurafstemmingsservices voor klanten kunnen leveren.

We hebben een goede reputatie opgebouwd bij onze klanten met ons product van goede kwaliteit, strikt en efficiënt beheer, creatief productontwerp en uitstekende service.

We streven ernaar om onze klanten een superieur product te bieden op basis van voortdurende productinnovatie en R&D-investeringen. Ons hele team is altijd toegewijd om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen en deze te overtreffen en om op lange termijn de meest betrouwbare partner van onze klanten te worden. Welkom bij contact bij ons als u een vereiste heeft.


Onze missie

Een leverancier van print- en verpakkingsoplossingen van wereldklasse zijn, maximale waarde creëren voor onze klanten door voortdurende technische innovatie en geavanceerd beheer.


Kernwaarden

Mensen zijn de basis. Groen, Innovatie en Eerlijkheid is de ziel van ons bedrijf.
De mens is de meest waardevolle hulpbron.
We erkennen de uniciteit van elk individu; we respecteren en waarderen hun bijdragen aan de productiviteit, veiligheid, creativiteit en groei van ons bedrijf.
Innovatie en eerlijkheid is de weg naar succes.
Shanghai Hejing Plastic Product hoopt samen te werken met vrienden uit alle lagen van de bevolking over de hele wereld om samen een mooie toekomst te creëren!

Versturen Verpakking

Op zoek naar oplossingen voor uw schoonheidsverpakkingen die voldoen aan uw merk- en duurzaamheidseisen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze verpakkingsexperts.