Alle categorieën

DUURZAME
TOEKOMST

Home > Duurzaamheid

Hejing-verpakkingen zetten zich in voor de ontwikkeling van producten die gemakkelijk kunnen worden gedemonteerd en gerecycled. Glas-, PP-, PET- en PCR-componenten, maar ook monomateriaalverpakkingen, waarbij alle onderdelen van hetzelfde materiaal zijn gemaakt, worden steeds vaker toegepast. Door onderzoek en ontwikkeling kiezen we voor meer hernieuwbare, biologisch afbreekbare en gerecycleerde materialen, ter vervanging van fossiele componenten. Hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, oceaanafvalplastic en biogebaseerde, microplasticvrije materialen zijn enkele van de rijzende sterren van onze vervangingsstrategie.
onbepaald
WAT BETEKENT DUURZAAMHEID VOOR JOU?

Hejing Packaging helpt u uw verpakkingen te verminderen, hergebruiken en recyclen, wat uw merk, de gemeenschap en het milieu kan helpen. U kunt dit allemaal doen en toch een kwaliteitsverpakking hebben die een meerwaarde is voor uw merk.

DUURZAME VERPAKKING

Om aan de duurzaamheidsdoelstellingen van uw merk te voldoen, heeft Hejing Packaging een assortiment van zijn producten samengesteld, waaronder hervulbare componenten, PP, glas, papier, PE, PET, PETG enz. Hejing Packaging heeft al PCR, afbreekbare grondstoffen en suikerrietmateriaal in de meeste producten.

Versturen Verpakking

Op zoek naar oplossingen voor uw schoonheidsverpakkingen die voldoen aan uw merk- en duurzaamheidseisen?

Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze verpakkingsexperts.